Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με την ΑΕΚ στην Opap Arena και ο Μίτσελ προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται, για να φέρει εις πέρας την αποστολή. Ο Ισπανός έδειξε βίντεο από τα παιχνίδια της Ενωσης στη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προσπάθησε να αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Εξήγησε τη λειτουργία της σε άμυνα και επίθεση, τους παίκτες-κλειδί στο παιχνίδι της και παράλληλα αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, εάν θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Μάλιστα, ξεκαθάρισε σε έντονο τόνο πως εάν ο Ολυμπιακός μπει στον αγωνιστικό χώρο με τη νωθρότητα και την αφέλεια του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου, τα πράγματα θα είναι δύσκολα…

Στην προπόνηση που ακολούθησε, ο 59χρονος τεχνικός έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του. Αλλά παράλληλα έδειξε ότι δεν έχει αποφασίσει 100% για όλη την 11άδα. Κάτι που φάνηκε κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του αριστερού μπακ. Ενώ, λοιπόν, φαινόταν ότι ο Ραμόν θα «καπαρώσει» τη θέση, μετά τη νέα θετική παρουσία του, κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Μίτσελ έδειξε χθες ότι έχει στο μυαλό του και τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για την ακρίβεια, δεν τον έχει απλά στο μυαλό του, αλλά στη δοκιμή που έγινε στο Ρέντη, τον χρησιμοποίησε ως βασικό, μαζί με τους Ροντινέι, Ντόη και Μπα!

Τον Ραμόν τον χρησιμοποίησε κάποια στιγμή στη διάρκεια του διπλού με τους «βασικούς», αλλά ο Μολδαβός ήταν αυτός που πήρε τη μερίδα του λέοντος στο δίτερμα. Όπως συνέβη και με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που είδαν τον προπονητή τους να τους βγάζει στη διάρκεια του διπλού. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο Ισπανός χρησιμοποίησε τον Κασάμι αντί του Σαμασέκου δίπλα στον Χουάνγκ, δείχνοντας ότι έχει στο μυαλό του τον Ελβετό, κυρίως για τη διάρκεια του αγώνα.

Ενώ πιο ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή ήταν η αλλαγή του Κώστα Φορτούνη με τον Χάμες Ροντρίγκες, για μικρό διάστημα. Ο Κολομβιανός αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του εσωτερικού διπλού, κυρίως ως «τζόκερ». Αλλά κάποια στιγμή Μίτσελ τον έβαλε με τους «βασικούς». Ενισχύοντας την άποψη πως πιθανότατα ο 31χρονος σταρ των πρωταθλητών θα μπει στο παιχνίδι της OPAP Arena στη διάρκεια του 90λεπτου και όχι από την αρχή, καθώς βρίσκεται εκτός αγώνων εδώ και σχεδόν 30 ημέρες. Πάντως το σημαντικό είναι ότι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, δείχνοντας ότι θα είναι στην αποστολή και θα έχει συμμετοχή στο ματς με την ΑΕΚ.

Πάντως, το γεγονός ότι οι… αναπληρωματικοί είχαν καλύτερη παρουσία από τους «βασικούς» που επέλεξε ο Μίτσελ, εκνεύρισε τον Ισπανό τεχνικό. Ο οποίος φρόντισε να δείξει την ενόχλησή του, μόλις σφύριξε τη λήξη της προπόνησης. Αναφέροντας πως «εάν έχετε αυτή την εικόνα την Κυριακή, δεν θα καταφέρουμε τίποτα». Απευθυνόμενος σε όλους τους ποδοσφαιριστές και δείχνοντας ότι η χαλάρωση δεν είναι αποδεκτή. Από κανέναν.

πηγή:to10.gr