Μπορεί να πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, με το μέλλον να μοιάζει δικό της, παρ' όλα αυτά οι Μέμφις Γκρίζλις φαίνεται ότι έχουν πάρει το δρόμο των «Bad Boys» Ντιτρόιτ Πίστονς, αν και θα μπορούσαν να είναι από τις πιο συμπαθητικές ομάδες του NBA

Ως εκ τούτου, η νέα πρόκληση από τον Ντίλον Μπρουκς στο παιχνίδι με τους Χιτ στο Μαϊάμι, όπου ηττήθηκαν με σκορ 138-119, σκανδαλώδης κι αν μοιάζει, δεν είναι πρωτότυπη. Απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τις προάλλες, ο γκαρντ των Γκρίζλις έδειξε κόντρα στον Ντρέιμοντ Γκριν ότι έχει βγει στον ανένδοτο. 



Ο παίκτης του Μέμφις τιμωρήθηκε από τους ιθύνοντες με πρόστιμο 35.000 δολαρίων και καλείται να καλύψει το επόμενο διάστημα αυτό το ποσό για σπρώξιμο σε κάμεραμαν.

View this post on Instagram

A post shared by @officialnbabuzz



Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια του δευτέρου δωδεκαλέπτου όταν ο Μπρουκς κυνήγησε την μπάλα σε χαμένη φάση. Μπορεί να κατάφερε να την επαναφέρει στο παρκέ, ωστόσο η κίνησή του στον camera man που στεκόταν στο σημείο οδήγησε τη Λίγκα να του επιβάλλει πρόστιμο για «αντιαθλητική συμπεριφορά». Αυτή η ποινή έρχεται μετά την τιμωρία των οκτώ αγωνιστικών στον Τζα Μοράντ, τον ηγέτη των Γκρίζλις, ο οποίος υπέστη ποινή οκτώ παιχνιδιών από τη λίγκα επειδή εθεάθη να οπλοφορεί έξω από κλαμπ στο Ντένβερ των ΗΠΑ.