Οι Λος Άντζελες Λέικερς, βρίσκοντας in extremis ήρωες όπως ο Όστιν Ριβς, κάνουν μια απίθανα έντιμη προσπάθεια χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, και βρίσκονται σε ρότα Play-in, δηλαδή των μπαράζ για τα Playoffs του NBA. 

Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους ρεκόρ 6-3 και βρίσκονται στη 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, με εννιά παιχνίδια να απομένουν. Έχουν ρεκόρ 36-37, μία νίκη περισσότερη από τους Γιούτα Τζαζ και τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, 35-37, με παιχνίδι λιγότερο. 



Δυστυχώς για τους Λέικερς, αυτό που γράφτηκε, ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα επιστρέψει στις 5 Απριλίου, διαψεύστηκε επισήμως από τον ίδιο. 

«Δεν έγινε αξιολόγηση σήμερα (σημ. την Πέμπτη) και δεν υπήρξε κάποια ημερομηνία-στόχος για την επιστροφή μου», έγραψε ο Τζέιμς στο twitter, προσθέτοντας: «Απλώς εργάζομαι όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα (3 φορές την ημέρα) για να δώσω στον εαυτό μου τις καλύτερες πιθανότητες να επιστρέψω όποτε είναι αυτό».

Το δημοσίευμα του ESPN, πάντως, ανέφερε ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πίεζε να επιστρέψει για τα τελευταία τρία παιχνίδια της σεζόν των Λέικερς εναντίον των Κλίπερς, Σανς και Τζαζ.