Έκπληξη ολκής στην «Allianz Arena» για τον προημιτελικό του DFB Pokal, δηλαδή του Κυπέλλου Γερμανίας. Τρεις μέρες μετά το 4-2 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε τον αποκλεισμό στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ. 

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν για πρώτη φορά εκτός έδρας την Μπάγερν στην Ιστορία τους, με σκορ 2-1, με το γκολ του Λούκας Χόλερ στο 90+5', και απέκλεισαν τους νταμπλούχους Γερμανίας στο δεύτερο ματς του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας. Η Μπάγερν, που δεν μπορεί πια να κάνει το τρεμπλ, προηγήθηκε με τον Νταγιό Ουπαμεκανό, ενώ ο Νίκολας Χόφλερ ισοφάρισε για τη Φράιμπουργκ. 

Στον δεύτερο προημιτελικό της Τρίτης, 4 Απριλίου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 2-0 την Ουνιόν Βερολίνου. Αμφότερα τα γκολ πέτυχε ο Γάλλος Ραντάλ Κόλο Μουανί, που έχει κλείσει θέση στην ποδοσφαιρική ιστορία ύστερα από την απίστευτη ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις της παράτασης στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022, απέναντι στην Αργεντινή. 

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του DFB Pokal


Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Βερολίνου 2-0
Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 1-2
Νυρεμβέργη-Στουτγκάρδη 5/4
Λειψία-Ντόρτμουντ 5/4