Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
olumpiakos_paremvasi
Sports

«Πυρά» Ολυμπιακού κατά Μπαλτάκου, Μπένετ, Μάνταλου: Βάζουν για άλλη μια φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ καλεί τις UEFA και FIFA να παρέμβουν «σε αυτά τα αίσχη»

Στην αντεπίθεση περνά ο Ολυμπιακός μετά και τη νέα, απίστευτη πρόκληση.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε επίσημα θέση για το νέο «θαύμα» του αρχιδιαιτητή Μπένετ, ο οποίος αποφάσισε να μην ορίσει elite διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στήνει στον τοίχο τους Μπαλτάκο, Μπένετ και Μάνταλο, υπογραμμίζοντας πως βάζουν βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ καλεί τις UEFA και FIFA να παρέμβουν «σε αυτά τα αίσχη».


Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός για τη νέα πρόκληση

«Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος και η λοιπή συμμορία βάζουν για ακόμα μια φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος.

Αγνοώντας το πραγματικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όσα ζήτησαν, όρισαν διαιτητή που δεν είναι ελίτ και έρχεται από πολύ κατώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η συμφωνία και η απαίτηση των ομάδων ήταν ξεκάθαρες: ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας μόνον αν είναι από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Με όλα όσα προηγήθηκαν και παρά τις "διαβεβαιώσεις" Μπένετ ότι για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ελίτ που έχουν συμφωνήσει να έρθουν, ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι και στον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσαν (γιατί δεν ήθελαν) να βρουν ούτε διαιτητή από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί δαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ».