Στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena προχώρησε η ΕΠΟ, καθώς εξαφανίστηκαν, αφού μέθυσαν στην πτήση και προπηλάκισαν ταξιδιώτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που είχε οριστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ως τέταρτος διαιτητής.


Το χρονικό της υπόθεσης

Η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και ο Στιβ Μπένετ μπορεί να τα έχουν κάνει μαντάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που συνέβη με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης δεν έχει προηγούμενο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, γνωστός για τους ιδιαίτερους ορισμούς των ρέφερι στη Super League έγραψε ιστορία, καθώς οι Πολωνοί ρέφερι που έφερε για το ματς στην «Opap Arena» έφτασαν στην Ελλάδα μεθυσμένοι, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια και η τύχη τους αγνοείται λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Ο Μπένετ παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στην Πολωνία με τον πρώτο ρέφερι του ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, Πάβελ Ρατσκόφσκι και το γεγονός πως δεν θα ξανασφυρίξει ματς της Λεχ Πόζναν, τον επέλεξε κανονικά και το αποτέλεσμα της επιλογής είναι οι αδιανόητες καταστάσεις που έλαβαν χώρα στο αεροπλάνο που επέβαινε εκείνος και ολόκληρη η διαιτητική ομάδα για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πτήσης το βράδυ για την Αθήνα, ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, μιλούσαν για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας απίστευτα πράγματα μεταξύ τους, ενώ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο!

Ωστόσο, στο αεροπλάνο ήταν και Έλληνες επιβάτες με προορισμό την Αθήνα, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί τι έλεγαν και τους ξεκαθάρισαν ότι καταλαβαίνουν τι λένε. Οι ρέφερι όμως μέσα στο μεθύσι τους επιτέθηκαν σε έναν πατέρα και έναν γιο, με πρώτο και καλύτερο τον πρώτο διαιτητή του ματς ο οποίος προκάλεσε σοβαρά επεισόδια.

Οι ρέφερι μάλιστα τους περίμεναν στη φυσούνα και τους προπηλάκησαν, ενώ ο Ρατσκόφσκι έφτυσε τον πατέρα. Μάλιστα, ενώ συνέβαιναν όλα αυτά οι Πολωνοί συζητούσαν πως θα βγουν το βράδυ να διασκεδάσουν σε κάποιο κλαμπ στην Αθήνα, ενώ χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, ο οποίος έφτασε μέχρι μέσα για να τους παραλάβει και να τους χωρίσει.

Το ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι πως οι Πολωνοί ήταν τόσο χάλια που ο τέταρτος ρέφερι πήγε σήμερα στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει, όμως δεν τους βρήκε εκεί και η τύχη τους αγνοείται. Στην ΕΠΟ που εξαρχής τα έχουν κάνει μαντάρα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πλέον δεν έχουν ιδέα και που βρίσκονται οι ρέφερι που έφερε ο Μπένετ και καταλαβαίνει κανείς πως το ματς είναι στον… αέρα.

Από εκεί και πέρα, στην Ομοσπονδία, αν τους βρουν ποτέ, θα τους κάνουν και αλκοτέστ πριν πάνε να διευθύνουν το παιχνίδι, με την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον Μπένετ να έχουν γράψει ιστορία σε ένα περιστατικό που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να επιβεβαιώνει από την πλευρά της πως οι ρέφερι ήταν μεθυσμένοι.

*Πηγή: to10.gr