«Εκτός εαυτού» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Φεϊχά (0-0),  ενώ μάλιστα είχε μια έντονη λογομαχία με αντιπάλους του και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μόλις άκουσε το τελευταίο σφύριγμα.

Ειδικότερα, απότομη «προσγείωση» είχε η Αλ Νασρ μετά την πεντάρα κόντρα στην Αλ Αντάλα, μένοντας ισόπαλη χωρίς σκορ στην έδρα της Αλ Φεϊχά και χάνοντας έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Ήταν ένα μάλλον εκνευριστικό παιχνίδι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να διασπάσουν το «μπλόκο» των γηπεδούχων (5-18 οι τελικές) και στο φινάλε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέσπασε στους αντιπάλους του, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει τη στιγμή μιας έντονης λογομαχίας με παίκτες της Αλ Φεϊχά.

Αμέσως, ο CR7 έφυγε για τα αποδυτήρια την ώρα που οι συμπαίκτες του βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο κι έδιναν τα χέρια με παίκτες και σταφ των γηπεδούχων.

Μετά από αυτή την απρόσμενη γκέλα, η Αλ Νασρ έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ, επτά στροφές πριν από το φινάλε.