Στο Χαϊδάρι, συγκεκριμένα στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης», μαζεύτηκε η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού και εκείνη των Ελλήνων ηθοποιών, για ένα παιχνίδι που είχε ως στόχο τη στήριξη του «Χριστοδούλειου» ιδρύματος. Η πρώτη νίκησε 4-0, με τα γκολ να σημειώνουν οι Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Καλύκας και Χαντζίδης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε το «Χριστοδούλειο» ίδρυμα, όπως και την ομάδα των Ελλήνων ηθοποιών.

Από πλευράς Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Κοκολάκης, Βαμβακούλας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Μενδρινός, Τσιαντάκης, Χαντζίδης, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Καλύκας, Λίγκος, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Μαριόλης, Κοτίτσας, Ασπρογέρακας, Δημητρόπουλος, Παπασωτηρίου, Βασιλειάδης, Ρούσσος, Μαντάζης, Βέλιος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Αγγελής, Κελεσίδης, Καραβίτης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Νικητέας, Τσικιντζέλας, Πλακίδης, Σορώτος, Κασελίμης, Μουκέας, Παναούσης, Σκορδαλιός. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Χρήστος Καλτσάς, ενώ φροντιστής ο Νίκος Τουλγέρογλου. Παράλληλα, στο γήπεδο ήταν ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, το μέλος του γραφείου Τύπου, Γιώργος Πλέσσας, όπως και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Γιώργος Ντινιακός.