Δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση.

Ο ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, είχε μία πτώση στην έξοδο -την πρώτη στην καριέρα του- η οποία του κόστισε την παρουσία του στον τελικό, ενώ του άφησε και έναν τραυματισμό στη μέση.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

Από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του, ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες, όπου κοιτάζονται στα μάτια και παίρνουν αγκαλιά ο ένας τον άλλο.

Τα τρυφερά στιγμιότυπά τους συνόδευσε με το μήνυμα: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή..ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθω για το Παγκόσμιο,θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! ..Για την ωρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!».