Μετά το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο οποίο του παρέχονταν προνόμια όπως το να συμμετέχει στις αποφάσεις της διοίκησης, ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε βέτο, ζητώντας τη φυγή του Νεϊμάρ από την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Ωστόσο, οι Άραβες υπήρξαν αρκούντως αφελείς με τον Βραζιλιάνο, που έχει ακόμα δύο χρόνια σε ένα συμβόλαιο που ανανέωσε το 2021 και το οποίο του παρέχει απολαβές της τάξης των 36 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. 

Ο Εμπαπέ ήρθε σε μια πρώτη σύγκρουση όταν η διοίκηση του διεμήνυσε ότι τα λεφτά της αποζημίωσης, για να λύσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, είναι πολλά. Ο Νεϊμάρ στήλωσε τα πόδια και ούτε Θεός ούτε άνθρωπος τον κουνούσε από το Παρίσι. Τώρα, μετά την επίσκεψη των οπαδών της Παρί στο σπίτι του, όταν και του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα, ο 31χρονος Βραζιλιάνος περνά στην αντεπίθεση και κάνει like σε δημοσιεύματα που στοχοποιούν τόσο το σύλλογο που τον πληρώνει όσο και τον Εμπαπέ. 

Συγκεκριμένα, έκανε σε ανάρτηση που προσδιόριζε ως «πρίγκιπα» τον Εμπαπέ και συμπλήρωνε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του «κατέστρεψε» την ομάδα, όπως και σε άλλη, στην οποία τονιζόταν: «Αντί να διαμαρτύρονται για τη φριχτή διοίκηση, οι οπαδοί συνεχίζουν να διαμαρτύρονται εναντίον του Νεϊμάρ και του Μέσι».