Η… σαπουνόπερα της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», οι Παριζιάνοι προετοιμάζουν την επόμενη σεζόν χωρίς την παρουσία του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανταποκριθεί στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Αν και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία τον Δεκέμβριο, η οποία όμως έπρεπε ακόμη να διαμορφωθεί, οι συναντήσεις αναβλήθηκαν. Σύμφωνα με τη «Le Parisien», ο πατέρας του παίκτη, Χόρχε Μέσι, ζήτησε από τον σύλλογο αύξηση μισθού επειδή έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά ο Αλ Κελαΐφι αρνήθηκε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διατηρεί την πρόθεσή της να ανανεώσει τη συνεργασία τους για έναν χρόνο, αλλά με τους ίδιους όρους που συμφωνήθηκαν τον Αύγουστο του 2021. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, η νέα σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν σίγουρα θα είναι με τον Κιλιάν Εμπαπέ, σχεδόν σίγουρα με τον Νεϊμάρ, λόγω συμβολαίου (μέχρι το 2027), και πιθανότατα χωρίς τον Μέσι, του οποίου η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα δεν είναι πλέον ουτοπία.

Πάντως, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», η ανανέωση δεν είναι θέμα χρημάτων. Ο Μέσι περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν να του παρουσιάσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν, ποιος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο και τα μέσα για να προσπαθήσει να παλέψει για το Champions League.