Χωρίς τίτλο στο ΝΒΑ έμεινε για μια ακόμα σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… ψίθυροι αποχώρησής του από τους Μιλγουόκι Μπακς όλο και αυξάνονται. Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να εξετάσει τις επιλογές του και να ζητήσει να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς, με σκοπό να φορέσει ένα ακόμα δαχτυλίδι πρωταθλητή στο χέρι του. 

Ο «Greek Freak» φέρεται να θεωρεί πως η νέα ιδιοκτησία των «Ελαφιών» δεν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσει την ομάδα και να «χτίσει» πάνω του, με ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τις εναλλακτικές που μπορεί να έχει.

«Άμεση η αποχώρηση», λέει το ESPN 

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως και να… γελάει με τα συγκεκριμένα «σενάρια», στο άρθρο παρουσιάζεται αποκάλυψη του ρεπόρτερ του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, σύμφωνα με την οποία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να αποχωρήσει άμεσα από τους Μπακς, παρά το γεγονός πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για δύο ακόμα χρόνια. 

Το φετινό καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα πρέπει να υπογράψουν την επέκταση του συμβολαίου, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να εμφανίζεται να έχει δεύτερες σκέψεις για να βάλει την υπογραφή του.

«Οι Μπακς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, διότι έχουν παίκτες που είναι 30άρηδες και πρέπει να πληρωθούν και έχουν τον Γιάννη με την κατάσταση της επέκτασης του συμβολαίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Μπράιαν Γουίντχορστ.

 «Δεν είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας άσος να θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι. Απομένουν δύο ακόμα χρόνια στη συμφωνία, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα και το γεγονός πως υπάρχει νέα ιδιοκτησία κάνει την ανανέωση πολύ δύσκολη» επισημαίνεται.

Οι Γουόριορς στο… κάδρο

Και ενώ από τους Ισπανούς αναφέρεται ότι ο Ντάμιαν Λίλαρντ θα ήθελε πολύ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συμπαίκτη στους Μπλέιζερς, στο «κόλπο» φέρονται να μπαίνουν και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω ανταλλαγής, με τους Γκριν, Γουίγκινς, Κουμίνγκα να μετακομίζουν στο Μιλγουόκι μαζί με ένα πικ πρώτου γύρου του 2023 και του 2025. Τονίζεται επίσης πως ο Γιάννης θα ταιριάξει στο γρήγορο up-tempo παιχνίδι των Γουόριορς, που, αν βάλουν τον Έλληνα σούπερ σταρ δίπλα στους Κάρι και Τόμπσον, θα είναι το φαβορί για τον τίτλο.