Ενώ η Άρσεναλ κατέρρευσε τις τελευταίες αγωνιστικές και, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, παραχώρησε 10 βαθμούς και πλέον σχεδόν αποκλείεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League για πρώτη φορά ύστερα από το 2004, ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές της, ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, ο οποίος συμβολίζει και μια εποχή δημοσιογραφικής τοξικότητας για το αγγλικό ποδόσφαιρο, εκείνη που οι ταμπλόιντ ξεσάλωναν με τα σκάνδαλα που αφορούσαν σε ποδοσφαιριστές, έχει του... Κριστιάνο Ρονάλντο του το χαβά. 

Ο Μόργκαν, που είναι ίσως ο πιο θερμός θαυμαστής του 38χρονου μέγκα σταρ του ποδοσφαίρου, έκανε tweet στο οποίο τόνιζε ότι η Άρσεναλ έχασε το πρωτάθλημα της Premier League επειδή... δεν απέκτησε τον Ρονάλντο. Ξεχνά, βέβαια, ότι ύστερα από τη συνέντευξή του, που οδήγησε τον Πορτογάλο στο «διαζύγιο» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμονές του Παγκόσμιου Κυπέλλου τον περασμένο Νοέμβριο, δεν βρέθηκε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό να ενδιαφερθεί γι' αυτόν. 

Ο Μόργκαν συγκεκριμένα έγραψε: «Κοροϊδέψτε όσο θέλετε, αλλά αν υπογράφαμε τον Ρονάλντο μέχρι το τέλος της σεζόν όταν έφυγε από τη Γιουνάιτεντ -κάτι που παρεμπιπτόντως τού είναι οικείο να κάνει- θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Ξέρει πώς να κερδίζει μεγάλα τρόπαια και πώς να σκοράρε όταν αληθινά μετράει».