Πρέπει να ήταν πολύ ευχάριστο για τους φίλους της Νασρ να επιτυγχάνονται δυο τρυγόνια με έναν σμπάρο: πρώτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει το γκολ της ανατροπής, από 2-0 στο ημίχρονο, και της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπάμπ, 3-2, το οποίο κρατά την ομάδα του τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και την Ιτιχάντ, με δύο παιχνίδια να απομένουν, και, δεύτερον, να προσκυνά τον Αλλάχ. 



Η επίκληση είναι γνωστή στο Ισλάμ ως σουτζούντ, δηλαδή πράξη της χαμηλής υπόκλισης ή προσκύνησης στον Αλλάχ. Το σώμα του προσκυνητή είναι στραμμένο προς τη Μέκκα.





Το «σίουουου», βέβαια, ο πανηγυρισμός που αποτελεί σήμα-κατατεθέν του, συμπλήρωσε το γιορτινό σκηνικό, που στήθηκε με το 14ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Ο Ρονάλντο καλόπιασε τους Σαουδάραβες λέγοντας πως το πρωτάθλημα της χώρας μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο τα επόμενα χρόνια, όμως αυτό δεν έγινε πριν από την έντονη φημολογία ότι ήθελε να φύγει από την ασιατική χώρα, αλλά και την τιμωρία από τη Νασρ που ενδεχομένως να συνόδευε αυτήν την απόφαση.