Κάπου ώπα: άλλο είναι να γράφεται ότι στη μάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αρέσει η σύντροφός του επειδή δεν φοράει φούστα μέχρι τον αστράγαλο και άλλο ότι έχει πάρει ένα κουκλάκι και του βάζει βελόνες, κάνοντας μάγια, προκειμένου η Τζορτζίνα Ροντρίγκες να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. 

Μέχρι και αυτό γράφτηκε, ότι η Ντολόρες Αβέιρο, που έδωσε ζωή σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, επιδόθηκε σε... μάγια προκειμένου ο κανακάρης της να αφήσει την Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Μάλιστα, το δημοσίευμα, το οποίο την ανάγκασε να πάρει θέση και να διαμηνύσει ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά, γράφτηκε ύστερα από δήλωσή της στην οποία υπερασπίστηκε τη δυνητική νύφη της (ή αληθινή, αν αναλογιστεί κάποιος ότι και η ίδια στην ανάρτησή της την αποκάλεσε σύζυγο, ενώ εδώ και καιρό λέγεται ότι μπορεί να έχουν παντρευτεί), τονίζοντας: «Όλα είναι ψέματα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αυτά που έχουν γραφτεί είναι ψέματα». Είναι χρηστό να υπενθυμιστεί ότι έπαιξε μείζονα ρόλο προκειμένου ο Ρονάλντο να χωρίσει από την προηγούμενη πιο αναγνωρίσιμη σχέση του, την Ιρίνα Σάικ

Εκπρόσωπός της έκανε ανάρτηση στην οποία ανέφερε τα λόγια της: «Θέλω να επικοινωνήσω εκ μέρους μου και εκ μέρους της οικογένειάς μου (οικογένεια Αβέιρο), η οποία περιλαμβάνει την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύζυγο του γιου μου, Κριστιάνο Ρονάλντο, τη Ρουμπίνα, σύζυγο του γιου μου, Χούγκο, τον γαμπρό μου, Αλεξάντερ, σύζυγο της Κάτια Αβέιρο ή αλλιώς τα 4 παιδιά μου, εγώ και τα 11 εγγόνια μου.



Να δηλώσω ότι σήμερα στις 16 Μαΐου 2023 έχω κινητοποιήσει τους δικηγόρους μου για να καθαρίσω το καλό μου όνομα για χάρη της οικογένειάς μου και για ό,τι αντιπροσωπεύουν στη ζωή μου. Μια είδηση κυκλοφόρησε σε μια γνωστή πορτογαλική εφημερίδα (μια εφημερίδα που κατά συνέπεια χρησιμοποιεί και καταχράται το όνομα της οικογένειάς μου για να προωθηθεί). Αυτή η είδηση είναι ψευδής, συκοφαντική και ακόμα και μακάβρια, όπου μιλάει για φρικτές πράξεις από μεριάς μου, για να αφαιρέσω την ευτυχία ενός από τα παιδιά μου.



Το καλό μου όνομα δεν θα αμαυρωθεί, δεν θα επιτρέψω ποτέ σε μια τέτοια αντιεπαγγελματική πηγή πληροφοριών να χρησιμοποιήσει το όνομά μου επί ματαίω. Θα το πάω μέχρι τέλους με κάθε κόστος, όχι μόνο για να προστατεύσω εμένα και τους δικούς μου, αλλά για να αποδείξω επίσης ότι οι πηγές, τα λόγια και τα γραπτά ήταν απλώς κακόβουλα και αβάσιμα.

Ευχαριστώ όσους με ακολουθούν και με σέβονται, όχι μόνο εμένα και τους δικούς μου, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέγονται και γράφονται, υπάρχουν αδικαιολόγητα αδικήματα μετά από τέτοιου είδους ειδήσεις που πληγώνουν και αφήνουν τα χέρια μας δεμένα, όταν πρόκειται για το πολυτιμότερο αγαθό μας, που είναι η οικογένεια. Τα εγγόνια μου, κάποια από αυτά, ήδη διαβάζουν και ακούνε τον κόσμο και την κριτική. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα το βάλω κάτω μέχρι η εφημερίδα αυτή να αποδείξει όλα όσα γράφτηκαν σήμερα.

Σας ευχαριστώ». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και περίπου τρεις μήνες συντηρείται η σπέκουλα ότι Ρονάλντο και Τζορτζίνα χωρίζουν ή είναι στα χωρίσματα και πως ο 38χρονος Πορτογάλος τη βαριέται. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει λόγω του διαστήματος που χρειάστηκαν και οι δύο για να προσαρμοστούν στη Σαουδική Αραβία, εκεί που μετακόμισαν επειδή η Νασρ έκανε... Μίδα τον 38χρονο μέγκα σταρ.