Μέρες 2021, όταν έφτασε δύο γκέιμ από τον τελικό του Roland Garros, θέλει να βιώσει ξανά η Μαρία Σάκκαρη στο Παρίσι. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκινά με την Καρολίνα Μούτσοβα, Τσέχα, που βρίσκεται στο νούμερο 42 της παγκόσμιας κατάταξης στην WTA, τις προσπάθειές της σε αυτό το Major, το δεύτερο του 2023. 

Η πιο δύσκολη τενίστρια που μπορεί να βρει απέναντί της μέχρι τον τρίτο γύρο είναι η Ιρίνα Μπέγκου, Ρουμάνα που βρίσκεται στο νούμερο 27 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η 27χρονη, νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε στο sport24 και είπε τη γνώμη της για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά δημοσιεύματα. «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, περάσαμε αρκετό χρόνο στο γήπεδο μαζί στο United Cup. Είναι εντυπωσιακό το πώς σκέφτεται, είναι απίστευτο το tennis IQ του. Τότε κατάλαβα πώς γίνεται να έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Δεν είναι τυχαίο. Έχει πολλά ακόμα να καταφέρει», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη.

Σε ό,τι αφορά τα αρνητικά δημοσιεύματα, τόνισε: «Πλέον έχω ανοσία στα δημοσιεύματα, αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο δυσκολεύτηκα. Υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Με ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει αθλητισμό, κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει τον κάθε αθλητή.

Ο άλλος, είτε είναι τενίστας είτε μπασκετμπολίστας είτε ποδοσφαιριστής, μπαίνει στο γήπεδο και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δεν θέλει να χάσει ή να παίξει άσχημα. Εσύ γιατί πρέπει να τον σχολιάσεις;», απαντά η Μαρία Σάκκαρη.