Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα «Q-Magnet», θεραπευτικό εργαλείο ανακούφισης, αυτό που αποκαλύφθηκε στο στήθος του Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του για το δεύτερο γύρο του Roland Garros με τον Ούγγρο Μάρτον Φούκσοβιτς, τον οποίο νίκησε 3-0 (7-6 [2], 6-0, 6-3). 

Ο Σέρβος τενίστας είναι... φρικιό σε ό,τι αφορά διατροφικά ζητήματα, αλλά και παρεμβάσεις στην ψυχολογία, άλλωστε στο παρελθόν επιδιδόταν σε βελονισμό προκειμένου να λύσει ζητήματα χαρακτήρα και να αποκτήσει την ψυχοπνευματική ισορροπία που τον καθιστά ανίκητο στις ειδικές συνθήκες των παιχνιδιών. 



Μετά το παιχνίδι, ο Τζόκοβιτς αστειεύτηκε ότι προσπαθεί να μιμηθεί τον Iron Man, μια απάντηση που έγινε... αποδεκτή στο twitter: «Όταν ήμουν παιδί μού άρεσε πολύ ο Iron Man, γι' αυτό προσπαθώ να μιμηθώ τον Iron Man. Η ομάδα μου παραδίδει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία που με βοηθά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου», είπε ο Τζόκοβιτς: «Αν δεν ήταν αυτό, πιθανότατα δεν θα καθόμουν εδώ».



Ο Σέρβος, που μίλησε μέχρι και για τις εξελίξεις στο Κόσοβο, συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του 23ου Major της καριέρας του, που θα τον φέρνει μόνο πρώτο στην κατηγορία των πολυνικών, με ένα πάνω από τον Ράφαελ Ναδάλ, το απόγευμα της Παρασκευής, αφού στο τρίτο ματς που θα γίνει στο κεντρικό κορτ στο Παρίσι θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα από την Ισπανία.