Δύο ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρετούν την ομάδα στο παιχνίδι με την Κλερμόν, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 3 Ιουνίου, στις 22:00 και γίνεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 1. 

Εκτός του Λιονέλ Μέσι, που ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, είπε ότι θα παίξει για τελευταία φορά ως ένοικος Παρισίου, ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε ότι σταματάει. 

«Αύριο (σημ. Σάββατο) είναι μια ξεχωριστή μέρα, αύριο θα αποχαιρετήσω ακόμα ένα κομμάτι της ζωής μου, θα πω αντίο στην Παρί. Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η Παρί, οι οπαδοί και το Παρίσι ήταν ένα από αυτά για μένα. Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια στα οποία μπόρεσα να αγωνιστώ σε όλες τις διοργανώσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά πρώτα, για τελευταία φορά: #AllezParis!», ανέφερε το μήνυμα του Ράμος. 



Ο 37χρονος Ισπανός, που μένει ελεύθερος, έβγαλε συναισθηματισμό για μία ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε 57 φορές και που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Γαλλίας και ένα εγχώριο Super Cup.