Μπορεί να έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν ξέρει αν θα παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν του χρόνου, αλλά ο Νεϊμάρ δεν χαλιέται. Δεσμεύεται με ισχυρό συμβόλαιο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει στη Φλόριντα, για να δει τον φίλο του, Τζίμι Μπάτλερ, στην τελευταία προπόνηση πριν από τον τρίτο, προγραμματισμένο για τις 3:30 π.μ. της Πέμπτης 8 Ιουνίου, τελικό του NBA, μεταξύ Μαϊάμι Χιτ και Ντένβερ Νάγκετς (η σειρά είναι στο 1-1)



Ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ και ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συνδέονται με χρόνια φιλία και ο δεύτερος πήγε στην προπόνηση και έκανε κάποια σουτάκια, αφού λατρεύει το άθλημα.



Γνωρίστηκε με όλη την ομάδα και εν συνεχεία πήγε για φαγητό με τον Μπάτλερ. Το πιο πιθανό είναι να δει και τον τελικό με τους Νάγκετς. Πάντως, την ίδια ώρα όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος συζητεί τη μεταγραφή του φίλου του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Αν δεν είναι συμπτωματικό ότι βρίσκεται εκεί ο Νεϊμάρ, ίσως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιχειρήσει το κόλπο γκρόσο με τον Βραζιλιάνο. 



Η σύντροφός του, πάντως, έγκυος στο παιδί τους, βρίσκεται στη Μύκονο. Η Μπρούνα Μπιανκάρντι ετοιμάζεται για το θαύμα της μητρότητας σε λίγους μήνες.