Για 14η φορά στην ιστορία του στο μπάσκετ είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια γιορτάζει. Τόσο η ΠΑΕ όσο κι ο Ερασιτέχνης έστειλαν τα συγχαρητήριά τους μετά την επιβλητική εμφάνιση μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (σ.σ. το ματς διακόπηκε), όπου και έγινε το 3-1 στη σειρά. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, νικώντας στους τελικούς της Basket League τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα για το νέο της επίτευγμα.

Πραγματοποιώντας έτσι το δεύτερο σερί νταμπλ στην Ελλάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, σε μία σεζόν στην οποία ο σύλλογος ξεπέρασε τους 300 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος! Η επιτυχία αυτή αντανακλά στη δύναμη, το πάθος και τη σκληρή δουλειά που επιδείξατε όλη τη σεζόν. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη παράσταση που μας προσφέρατε και για το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά... θα τους μείνουμε αξέχαστοι. Το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ και το απόλυτο των πέντε εγχώριων τίτλων από τη στιγμή της κάθαρσης του ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν πλήρη δικαίωση για την "ερυθρόλευκη" οικογένεια!

Το "μέχρι τέλους" είναι μόνο η αρχή...»