Μια πολυτελέστατη κατοικία αξίας 10 εκατ. ευρώ αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε τη χλιδάτη κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Στο σπίτι θα μένει φυσικά τον περισσότερο καιρό η μητέρα του «Greek Freak», Βερόνικα, καθώς ο 27χρονος φόργουορντ μένει στο Μιλγουόκι, ενώ οι ανέσεις της οικίας ξεπερνούν κάθε φαντασία, καθώς όλα είναι «smart» και μπορεί κάποιος να τα χειριστεί από το κινητό του!

Το πολυτελέστατο συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Παλαιού Ψυχικού, κοντά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε το σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα.

Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ο Γιάννης συνοδευόμενος από την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Μαράια, ξεφόρτωσε κάποιες κούτες με διάφορα αντικείμενα, κυρίως φωτιστικά, που είχε αγοράσει για να τα τοποθετήσει στη νέα του κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης -το ρετιρέ- διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Το μπαλκόνι του καλύπτεται από μια τέντα χάλυβα, ενώ εντυπωσιακό είναι και ένα μπονσάι «για καλό φενγκ σούι», το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σπίτι. Αυτόματα συστήματα έχουν εγκαταστήσει και στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ένα από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος προορίζεται για τη μητέρα των Αντετοκούνμπο. Στην έπαυλη του Ψυχικού έχει αποφασίσει να μείνουν ο ίδιος και η πολυπληθής οικογένειά του -πέντε αδέλφια, όλα αγόρια-, καθώς παραμένουν πολύ δεμένοι, όταν έρχονται στην Ελλάδα, και δεν θα το νοικιάζει, όπως κάνει με τις δύο βίλες που είχε αγοράσει προ ετών στο «Costa Navarino» στη Μεσσηνία.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΝΤΙΜΕ