Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν, καθώς έχει την πρώτη του συγκέντρωση στον Ρέντη για εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία τους για τα προκριματικά, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να έχει μια πρώτη συνάντηση και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, δεν θα γίνει προπόνηση σήμερα, αφού θα περάσουν σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές τα εργομετρικά τεστ. Το παρών αναμένεται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όσοι επιστρέφουν από δανεισμό, ενώ θα απουσιάσουν οι διεθνείς.

Στην πρώτη αναμένεται να βρίσκονται οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Μπα, Σισέ, Ντόη, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κανέ, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Ονιεκούρου, Φαντιγκά, Ρατζέλοβιτς, Μαντί Καμαρά, Κίτσος, Καρβάλιο, Λοβέρα, ενώ θα είναι σίγουρα και κάποια παιδιά από τη Β’ ομάδα και τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα απόντες θα είναι οι διεθνείς, που έχουν εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας είναι οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε, Μπουτούτσι, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα. Οι Χασάν και Λάιντνερ είναι τραυματίες, ενώ ενοχλήσεις εδώ και καιρό έχει ο Μαντί Καμαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Τιρόλ της Αυστρίας στο διάστημα 5-20 Ιουλίου για το πιο σημαντικό κομμάτι του καλοκαιριού, ενώ μέχρι τότε θα κάνουν προπονήσεις στον Ρέντη.