Αντάμωσαν ξανά, μετά τη σύντομη παρουσία του νούμερου 5 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP στο Χάλε Όπεν της Γερμανίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι, που δεν διστάζει να μοιράζεται τα συναισθηματικά εν οίκω του, προπονήθηκε μαζί στις εγκαταστάσεις του Wimbledon, δηλαδή εκεί που θα γίνει το τρίτο, χρονικά, Major της χρονιάς, στο Λονδίνο. 

Η Μπαντόσα επιστρέφει στη δράση ύστερα από τραυματισμό, αλλά, όπως και ο Τσιτσιπάς, δεν πρόκειται να μείνει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας μέχρι τις 3 Ιουλίου, που θα αρχίσει το τουρνουά. Η Ισπανίδα θα παίξει στο Ίστμπουρν, που είναι στην ίδια χώρα, ενώ ο Έλληνας τενίστας, που έκανε θυσία για τον έρωτα, αφού η κοπέλα του δεν θα μετακινηθεί, θα μεταφερθεί στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο

Ο επίσημος λογαριασμός του Wimbledon ανέβασε φωτογραφίες του ζευγαριού επί το έργο και η Μπαντόσα έγραψε: «Το να κάνεις αυτό που αγαπάς με αυτόν που αγαπάς είναι ανεκτίμητο». Νωρίτερα, είχε ανεβάσει στο instagram της τον Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σχολίασε: «Καθαρό πάθος».