Έχοντας, πια, κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλαδή βάλει την οριστική σφραγίδα στη συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να φάει και ένα τσούρος παραπάνω. 

Ο Μέσι κάνει διακοπές στην Αργεντινή πριν πάει στην ηλιόλουστη Φλόριντα και ενσωματωθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, με την οποία συμφώνησε, και γίνει πόλος έλξης για τους σχετικά αδιάφορους, σε διάρκεια, για το ποδόσφαιρο Ανδρών Αμερικανούς. Ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη ζωή στη γενέτειρα, τα πάτρια εδάφη, που ο Μέσι, ο οποίος στην πορεία των χρόνων αποκαλούνταν ξένος από τους ίδιους τους συμπατριώτες του, πλέον νιώθει ολότελα δικά του, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί γίνεται αντικείμενο λατρείας. 

Ο Αργεντινός κλείνει τα 36 στις 24 Ιουνίου, αλλά γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, και τους τρεις γιους του, Ματέο, Τιάγκο και Τσίρο, προαναγγελτικά, αφού παρήγγειλε 42 τσούρος από κατάστημα στη Σάντα Φε. Τα 24 είχαν γέμιση καραμέλας, τα 12 ήταν με κρέμα ζαχαροπλαστικής και τα 6 με νουτέλα. Μάλιστα η παραγγελία άργησε για 45', καθώς δεν κατάλαβαν ότι ήταν για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο ντελιβεράς που έφτασε στο σημείο είδε την Αντονέλα να παραλαμβάνει το πακέτο και τον Μέσι να τον χαιρετά. Τελώντας σε σοκ, έβαλε τα κλάματα μόλις επέστρεψε στο κατάστημα. Δεν το πίστευε και δεν είχε αντανακλαστικά επαρκή ώστε να βγάλει φωτογραφία

View this post on Instagram

A post shared by Diario Olé (@diario.ole)