Ο Πορτογάλος μέσος Ρούμπεν Νέβες είναι το νέο μεγάλο μεταγραφικό «χτύπημα» της Αλ Χιλάλ, με τον διεθνή άσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/6) ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Η Γουλβς δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, ωστόσο, υπογράμμισε πως ο Νέβες -ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του στο Παρίσι- μετακόμισε έναντι ποσού ρεκόρ που αγγίζει τα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίκτυπος

«Κανένας άλλος παίκτης δεν είχε έντονο αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μας τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας αγωνιστεί περισσότερες από 250 φορές σε μια αξιοσημείωτη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου», ανέφερε η Γουλβς σε ανακοίνωσή της. Ο 26χρονος πέτυχε 30 γκολ σε 253 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «λύκους».

Αποχαιρετιστήριο βίντεο

«Τι απίστευτο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε άτομο με το οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ, κάθε στιγμή ήταν αξέχαστη» είπε απ’ την πλευρά του ο βουρκωμένος Νέβες σε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο, συμπληρώνοντας πως «...προς όλους τους παίκτες που ήταν μέρος του συλλόγου τα τελευταία έξι χρόνια, θα πω μόνο πως θα είστε φίλοι μου για μια ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο προστατεύσαμε την ομάδα ήταν πραγματικά απίστευτος. Φεύγω ως παίκτης, αλλά θα είμαι πάντα "λύκος". Ό,τι και να γίνει. Σας ευχαριστώ για όλα και θα σας δω στο γήπεδο μια μέρα...».

Η Αλ Χιλάλ είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις στη Σαουδική Αραβία και την Ασία, έχοντας κερδίσει 66 τρόπαια και κατέχει το ρεκόρ πρωταθλημάτων και Champions League Ασίας με 18 και 4 αντίστοιχα.