Την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει ο Κέβιν Πάντερ, πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την περιφέρεια.

Πλέον στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν την «επόμενη ημέρα» στην ομάδα στρέφοντας σε άλλους παίκτες το ενδιαφέρον τους για τη θέση του shooting guard. Ένας από αυτούς είναι και ο γνώριμος Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει είτε θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα, είτε θα πρέπει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος (σ.σ. κάτι που ακούγεται ότι μπορεί να συμβεί) ώστε να του κατεθέσουν επίσημη πρόταση. Πάντως δεν είναι και ο μοναδικός καθώς ο Εργκίν Αταμάν από την Τρίτη κιόλας θα εξετάσει ενδελεχώς όλες τις περιπτώσεις παικτών που θα ταίριαζαν στα δικά του «θέλω».

Μετά την αρνητική τροπή των πραγμάτων στο θέμα του Πάντερ, αυτομάτως θα υπάρξει και περαιτέρω καθυστέρηση όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που παραμένει ανοικτό το θέμα του Παπαγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται στις ΗΠΑ για να «δουλέψει» με το σώμα του περιμένοντας πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

Προς το παρόν ο Έλληνας σέντερ έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, με αυτήν της τουρκικής ομάδας να είναι καλύτερη οικονομικά από αυτήν των «πρασίνων».

πηγή:gazzetta