Σοβαρά δεν φαίνεται να πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ την πρόταση της Χιλάλ με τα 700 εκατομμύρια ευρώ για ένα χρόνο. Ακόμα κι αν την πίστεψε, «γείωσε» τους εκπροσώπους της σαουδαραβικής ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες. 

Από τη Χιλάλ έφτασαν στο Παρίσι με την ελπίδα να πείσουν τον Εμπαπέ να μετακομίσει στην έρημο. Ωστόσο, ο 24χρονος φορ δεν τους... είδε κυριολεκτικά. Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να συναντηθεί με τους Σαουδάραβες. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε αποδεχθεί την πρόταση των 300 εκατομμυρίων ευρώ για τον Εμπαπέ, που έχει δικαίωμα να ανανεώσει τη ρήτρα ανανέωσης με τη νυν ομάδα του, για τη σεζόν 2024-25, μέχρι τις 31 Ιουλίου. Ο Εμπαπέ έχει ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να το κάνει και πως προτίθεται να παραμείνει στην Παρί ως τη λήξη του συμβολαίου του, το 2024. Οι Παριζιάνοι τού διεμήνυσαν ότι θα πρέπει να πωληθεί, κάτι για το οποίο ο Γάλλος δεν «ψήνεται». 

Όταν περάσει η «μπόρα», όπως όλα δείχνουν, της Χιλάλ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει την κίνησή της για τον 24χρονο στράικερ, τον οποίο θα πρέπει να πείσει να μετακομίσει από φέτος στη Μαδρίτη.