Ένας ακόμα αστέρας του ΝΒΑ απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ και τον κορυφαίο σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος Στεφ Κάρι, ο οποίος βρίσκεται στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του.


Μαζί με την Αγίσα Κάρι επέλεξαν να γιορτάσουν τη 12η επέτειο του γάμου τους στο ελληνικό νησί που είναι παγκοσμίως γνωστό για τον ρομαντισμό που εκπέμπει και τα ηλιοβασιλέματά του.

Το ζεύγος Κάρι που παντρεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2011 αποτελεί ένα από τα διασημότερα της μαγικής Λίγκας, μια και η Αγίσα Κάρι έχει δικές της εκπομπές μαγειρικής και σειρές βιβλίων.


«Η γυναίκα μου. Σε αγαπώ περισσότερο απ' ό,τι πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχουμε μοιραστεί, τα πάνω και τα κάτω, τους τρόπους που η ζωή μας έχει φέρει κοντά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση πολλή χαρά από την πρώτη μέρα», ήταν μερικά από τα λόγια του Στεφ Κάρι, που συνόδευσαν τις φωτογραφίες των δύο.

«Είναι η επέτειός μας! 12 χρόνια παντρεμένοι με τον καλύτερο φίλο μου και τον έρωτα της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού και αναμνήσεις. Τόσα πολλά ακόμα. Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ! Αισθάνομαι ευλογημένη πέρα από κάθε μέτρο... εντάξει, πίσω στους εορτασμούς», έγραψε η σύζυγος του Στεφ Κάρι.