Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Μάτζικ Τζόνσον επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο μύθος του παγκόσμιου μπάσκετ έκανε γνωστό πως βρίσκεται στη χώρα μας και πως θα κάνει «περιοδεία» στις ελληνικές ακτές.

Έτσι, μετά την «απίθανη», όπως τη χαρακτήρισε, εμπειρία στον Ισθμό της Κορίνθου, ο Μάτζικ τώρα απολαμβάνει τα νησιά των Κυκλάδων.

Ο θρύλος του μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο, ταξιδεύοντας με superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα είναι στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

«Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Είχαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα φανταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο, φάγαμε μια από τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο!», ανέφερε στο Τwitter.


Μάλιστα, ο Μάτζικ έκανε και φωτογράφιση - έκπληξη στη γυναίκα του.


«Έκανα έκπληξη στην όμορφη σύζυγό μου, Κούκι, και τις φίλες της με μια φωτογράφιση με τα διάσημα ιπτάμενα φορέματα της Σαντορίνης. Η Κούκι είναι πανέμορφη με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τις προηγούμενες ημέρες πέρασε και από τη Μύκονο, την οποία και αποθέωσε στο Τwitter με αρκετές αναρτήσεις.


O θρυλικός μπασκετμπολίστας, που έγραψε ιστορία στη δεκαετία του '80 με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, έφτασε στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα με το πολυτελές του γιοτ και ξεκίνησε τουρ στα ελληνικά νησιά.


Ενθουσιάστηκε περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου

Σε αυτή τη διαδρομή διέσχισε και τον Ισθμό της Κορίνθου, επιλέγοντας να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ κρίνοντας από όσα έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στα social media, ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος.


«Σήμερα αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως προ ολίγων ημερών ο θρύλος του τένις Ράφα Ναφάλ πέρασε επίσης από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον είναι η σύζυγός του και τα παιδιά τους, που και κοινοποίησαν προ ημερών την παρουσία τους στη χώρα μας μέσω των social media. Όλοι τους φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα των Washington Commanders, που είναι η ομάδα NFL, την οποία απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία του Μάτζικ Τζόνσον έναντι 6,5 δισ δολαρίων.

Ο Μάτζικ Τζόνσον πριν από λίγες ημέρες ήταν στην Ιταλία μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και απολάμβαναν το φαγητό και τις ομορφιές της γειτονικής χώρας. Ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ επισκέφθηκε και το 2022 την Ελλάδα και βρέθηκε μεταξύ άλλων στα νησιά του Ιονίου, στη Σαντορίνη, στην Αθήνα και την Κόρινθο.