Στα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, και τα ξημερώματα της Τρίτης, 8, που στοίχισαν τη ζωή σε 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ στάθηκε στην αρχή των δηλώσεών του στο πλαίσιο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, στις 21:00, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  

O κόουτς των «πράσινων», που έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα, ξεκίνησε τις δηλώσεις του με συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου: «Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη. Έπρεπε να ήταν δύο πολύ όμορφες ημέρες αυτές με τις ομάδες μας να παλεύουν για τις προκρίσεις τους στη διοργάνωση, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τα όσα έγιναν χθες (σημ. Δευτέρα). Είναι δύσκολες ώρες και για εμάς και αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Ο 29χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από χτυπήματα που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές μαχαιριές στο βραχιόνιο), όπως ενημέρωσε η Αστυνομία.

Υπήρχαν και αρκετοί τραυματισμοί, μερικοί εκ των οποίων σοβαροί, αλλά και συλλήψεις οπαδών στη συνέχεια από την ΕΛΑΣ.