Δημοσίευμα σοκ της «Daily Mail» αναφέρει ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «Αγια-Σοφιά» την άνοιξη του 2024.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει τεθεί ζήτημα ασφάλειας του γηπέδου της ΑΕΚ, βλέποντας τις βίαιες συγκρούσεις που οδήγησαν σε δολοφονία.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει επίσης λόγο για προκαθορισμένο ραντεβού χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα, 7 Αυγούστου, παραθέτοντας τις σκηνές βίας με την τραγική κατάληξη.

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, βέβαια, στέλνει την ΑΕΚ στο στόμα του λύκου, αφού ο επαναληπτικός με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο «Μακσιμίρ» θα γίνει κανονικά την Τρίτη, 15 Αυγούστου, στις 21:00, παρά τα επεισόδια και την εχθρότητα. 

Ο τελικός του Super Cup

Eκεί, όμως, που τελειώνουν οι απαγορεύσεις και ο χουλιγκανισμός, αρχίζει η γιορτή του ποδοσφαίρου. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup έχει αρχίσει.

Το ανανεωμένο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φορά τα καλά του και υποδέχεται αυτήν την Τετάρτη τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, σε ένα ματς που θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA.