«Καμπανάκι» στους οπαδούς της με ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν πρέπει να διακινδυνευτεί κάτι στο πλαίσιο του παιχνιδιού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 21:45, προκειμένου να γίνει η δουλειά και να έρθει η πρόκριση στα play-offs του Champions League, δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Σε αυτήν τόνισε ότι δεν θα περάσει οποιοσδήποτε χωρίς εισιτήριο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μόνο η πρόκριση μπορεί να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου 29χρονου. Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 την Ντιναμό στο πρώτο ματς του «Μαξιμίρ». 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί ξανά στους φιλάθλους μας, λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Ο στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση και μια εξίσου σημαντική νίκη στο θέμα της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Μπορούμε και πρέπει να το καταφέρουμε. Επαναλαμβάνουμε: Τίποτα δεν θα τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη το βράδυ του Σαββάτου, εκτός από το να προκριθούμε και να μη θέσουμε την ΑΕΚ σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Tα αυστηρά μέτρα και ο τρόπος που θα τηρηθούν επιβάλλονται πρώτα απ' όλα πλέον από την ελληνική κυβέρνηση κι από την πρώτη στιγμή κι από την ίδια την UEFA. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι βασικό στοιχείο αυτών των μέτρων και πρέπει με κάθε τρόπο να γίνει σεβαστή αυτή η αναγκαιότητα. Καθετί άλλο πολύ απλά καταστρέφει την ΑΕΚ. Τίποτα λιγότερο.

Κανείς μην πλησιάσει έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήριο! Από τις 18:45 που θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου, δεν θα περνάει κανείς χωρίς εισιτήριο από τους αυστηρούς προελέγχους.

Κανείς να μην επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο έχοντας σακίδιο ή κρατώντας σακούλα. Κι αυτά θα αφαιρούνται στους προελέγχους και κανείς δεν θα περνάει πέρα από αυτούς.

Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει κλείσιμο κερκίδων σε επόμενα ματς ή και τιμωρία έδρας.

Δεν υπάρχει περιθώριο να εμφανιστεί ούτε... δευτερόλεπτο μέσα στο γήπεδο βεγγαλικό, laser, καπνογόνο.

Κανείς στους διαδρόμους των εξεδρών. Οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι, αλλιώς τιμωρείται η ΑΕΚ.

Όχι πανό με περιεχόμενο που μπορεί να δώσει αφορμή στις Αρχές του αγώνα ή στους αντιπάλους μας για να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα για την ΑΕΚ.

Κανείς στο γήπεδο με παιδί χωρίς εισιτήριο. Δεν πρόκειται να μπει παιδί χωρίς εισιτήριο και θα δημιουργηθεί ταλαιπωρία για όλους στις εισόδους.

Όλοι όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο για να αποφύγουμε ουρές και ταλαιπωρία. Υπάρχει διαδικασία πολύ αυστηρών ελέγχων.

Έχετε μαζί σας αποδεικτικά της ταυτότητάς σας για την περίπτωση που ζητηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

Όλα θα είναι όπως πρέπει, αν βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αγώνα και την προσπάθεια για πρόκριση με θερμή στήριξη της ομάδας. Αυτό απαιτεί πάνω απ' όλα η τιμή στη μνήμη του Μιχάλη μας!!!

Κάθε ζημιά στην ομάδα μας είναι και προσβολή της μνήμης του ανθρώπου μας που χάθηκε άδικα. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα προκαλέσουμε κακό μόνο στην ΑΕΚ και τους εαυτούς μας.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία σας. Είμαστε βέβαιοι πως πάνω απ' όλα και απ' όλους θα βάλετε το καλό της ΑΕΚ και θα σπρώξετε την ομάδα μόνο με τη φωνή και το πάθος σας σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία.