Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του επενδύουν στο Los Angeles Golf Club που είναι η πρώτη ομάδα του νεοσύστατου TGL, της λίγκας που ίδρυσε ο κορυφαίος παίκτης του αθλήματος ο Τάιγκερ Γουντς

Ο μπασκετμπολίστας έχει ήδη σημαντικές επενδύσεις σε ομάδες MLB (Μπέιζμπολ) και MLS (Ποδόσφαιρο). Το 2021, ο Giannis αγόρασε ένα ερίδιο της Milwaukee Brewers στο MLB.

Ο φόργουορντ των Μπακς απέκτησε μερίδιο στην ομάδα του MLS,την Nashville SC η οποία πρόσφατα έπαιξε με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Λιγκ Καπ.

«Θέλουμε να κάνουμε το γκολφ δικό μας και για όλους. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη συμμετοχή μας ως επενδυτές στο Los Angeles Golf Club, η εναρκτήρια ομάδα τουTGL. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να διαμορφώσουμε το μέλλον αυτού του αθλήματος» έγραψε στα social media ο Γιάννης όπου έβαλε και βίντεο του να παίζει γκολφ με τον αδελφό του.

Μάλιστα στο Instagram έχει «ταγκάρει» την Σερένα, την Βίνους Γουίλιαμς και τον σύζυγο της πρώτης αφού έχουν επενδύσει και εκείνοι στο πρότζεκτ.