Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική ομάδα μπάσκετ, μετά τη συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου, με τον Δημήτρη Ιτούδη, στο πλαίσιο της οποίας οριστικοποιήθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Οι δύο άνδρες έκαναν τον απολογισμό της πορείας της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η ομάδα φαίνεται να γυρίζει σελίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν εξαιρετικό, κάτι που επιβεβαιώνει την ενότητα που υπάρχει στις τάξεις της γαλανόλευκης.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

Στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας που προηγήθηκε αναφερόταν: «Οι δύο άνδρες έκαναν σε άριστο κλίμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και στο οποίο στάθηκαν είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια».