Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα πορτογαλικά ΜΜΕ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Ελισαμπέτε κι ο μικρός της γιος Χαβιέρ, ταξίδεψαν από το Τορόντο όπου μένουν, μέχρι το Αλγκάβρε (μια απόσταση 5.913 χιλιομέτρων) καθώς ο μικρός λατρεύει τον Ρονάλντο και η μητέρα του αποφάσισε να του κάνει το χατίρι.

Ενα τέτοιο ταξίδι δεν κλείνεται εύκολα κι οι προετοιμασίες είχαν γίνει μήνες νωρίτερα με τις συγκυρίες να ευνοούν, καθώς αυτήν την περίοδο και στον Καναδά τα σχολεία είναι κλειστά.

Η Ελισαμπέτε που έχει μεταναστεύσει στον Καναδά εδώ και αρκετά χρόνια, κανόνισε τα πάντα για το ταξίδι, προκειμένου να υλοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο του γιου της, να δει από κοντά τον Κριστιάνο, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι θα της έκανε τέτοια ζημιά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Πορτογαλία νίκησε με 1-0 στη Σλοβακία ωστόσο στο 67' ο CR7 δέχθηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Κι αυτή η κάρτα ήταν η τρίτη του στην προκριματική διαδικασία με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Αυτό συνέβη την παραμονή του ταξιδιού τους, με τον Ξαβιέ να ξεσπά σε κλάματα, αλλά αμφότεροι πίστευαν ότι παρά την τιμωρία του ο Ρονάλντο θα ακολουθούσε την ομάδα στο Αλγκάβρε και τουλάχιστον θα τον έβλεπαν από κοντά.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Νασρ επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή και μετά από λίγες ώρες αποχώρησε.



«Ναι, είμαι απογοητευμένος που δεν θα δω τον Ρονάλντο. Τον αγαπώ. Ήθελα πολύ να τον δω, ήταν το όνειρό μου», είπε ο μικρός μιλώντας στην «Abola» και προσπάθησε να δώσει κουράγιο στον εαυτό του προσθέτοντας: «Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Τουλάχιστον θα δω την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και επίσης μου αρέσει πολύ ο Μπρούνο Φερνάντες».