Ζήτημα για τη συμμετοχή του Παναγιώτη Παπαχρήστου στην Επιτροπή Εθνικών, έθεσε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Δημήτρης Αγραφιώτης. Ειδικότερα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έθεσε ως θέμα ότι προεδρεύει στην Επιτροπή Εθνικών ο τέως προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, «ο οποίος είναι έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας».
Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης ανέφερε από μέρους του: «Θέλω να θέσω ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή. Πώς μπορεί ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος να παραμένει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι το γνωρίζουν αυτό;».
Μπαλτάκος: «Το γνωρίζουν όλοι».
Αγραφιώτης: «Και μπορεί να παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής; Έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Ναι, δεν έχει εκλεγεί με την Ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει προβεί σε μια έκνομη ενέργεια. Ναι ή όχι; Αμετάκλητα από το Δικαστήριο. Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;».