Ο Βασίλης Σπανούλης είδε τη φανέλα του να αποσύρεται, σε μία συγκινητική βραδιά στο ΣΕΦ, που συγκέντρωσε πολλές σημαντικές μπασκετικές παρουσίες.

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν και ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το ΣΕΦ και με τη σειρά του τίμησε τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο 37χρονος Αμερικανός ήταν μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο οι δύο που τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Χάινς έγινε άμεσα αντιληπτός από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο ΣΕΦ και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Ο Αμερικανός σέντερ απάντησε τόσο μέσα από το γήπεδο, χαιρετώντας και ευχαριστώντας την κερκίδα, όσο και με ένα μήνυμά του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Για πάντα κόκκινος!!! Ευχαριστώ, οπαδοί του Ολυμπιακού!!! Είναι πάντα μοναδικό το να έρχομαι πίσω!!!».

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει και για τον Σπανούλη: «Θρυλική βραδιά για τον αδερφό μου, τον GOAT και θρύλο, Βασίλη Σπανούλη. Συγχαρητήρια για την απόσυρση του "7". Είναι τιμή να σε αποκαλώ συμπαίκτη, φίλο και να μπορώ να είμαι μάρτυρας στην ιδιαίτερη βραδιά».