Ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων, με τον τίτλο «Messi Meets America», έγινε η περιπέτεια του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και αναμένεται να κερδίσει και τους τηλεθεατές.

Το ταλέντο του Λιονέλ Μέσι κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να σαγηνεύσει και τους δύστροπους ποδοσφαιρικά Αμερικανούς.

Σημειώνεται ότι η συνδρομητική πλατφόρμα που έχει τα δικαιώματα του αμερικανικού πρωταθλήματος κυκλοφόρησε χθες, Πέμπτη 12/10, τη σειρά ντοκιμαντέρ βασισμένη στον Λίο και τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Παράλληλα, τo ντοκιμαντέρ «Messi Meets America» των 6 επεισοδίων αποκαλύπτει και τον αντίκτυπο, αθλητικό και κοινωνικό, που είχε στους Αμερικανούς η συμμετοχή του στο MLS.

*Διαβάστε εδώ: Open Cup: Η Ίντερ Μαϊάμι ηττήθηκε από το Χιούστον, με τον Μέσι να κάθεται στις κερκίδες (Βίντεο και εικόνες)


Λιονέλ Μέσι: Ενδέχεται να μη λάβει μέρος στον αγώνα της Αλμπισελέστε με την Παραγουάη

Ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι αμφίβολος για τον προκριματικό αγώνα της Αλμπισελέστε με την Παραγουάη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό ένα μυϊκό πρόβλημα, το οποίο τον έχει κρατήσει μακριά και από τις υποχρεώσεις του με την Ίντερ Μαϊάμι.

«Πρώτα απ’ όλα θα δούμε πώς νιώθει. Δευτερευόντως έχουμε αγώνα ύστερα από τέσσερις ημέρες. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του», δήλωσε ο προπονητής.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάλλει την αναμέτρηση του Κοσόβου με το Ισραήλ στην Πρίστινα για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς οι ισραηλινές Αρχές δεν επιτρέπουν στην εθνική ομάδα να ταξιδέψει στο εξωτερικό λόγω της σύγκρουσης με τη Χαμάς.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που ήδη έχει αναβάλει τον αγώνα του Ισραήλ με την Ελβετία για τις 15 Νοεμβρίου, θα ανακοινώσει αργότερα τη νέα ημερομηνία.