Ο Νεϊμάρ ξεχωρίζει στα γήπεδα, όμως ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου είναι το ίδιο καλός και στο πόκερ. Μπορεί ο Νεϊμάρ να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα γήπεδα, όμως παίζει «καλά μπάλα» και σε άλλα παιχνίδια. Ο Νεϊμάρ κατάφερε να κερδίσει 66.056 δολάρια σε τουρνουά πόκερ.

Διαβάστε επίσης: Αστέρια και στις περιουσίες - Οι ποδοσφαιρικοί κροίσοι, όπως ο Ρονάλντο και ο Μέσι, επενδύουν τα λεφτά τους


Ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και προφανώς είχε πολύ χρόνο για να προπονηθεί στο… πόκερ.

Ο παίκτης της Αλ Χιλάλ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στα γήπεδα θα κάνουμε αρκετό καιρό να τον δούμε, αντίθετα με τα τραπέζια του πόκερ, εκεί όπου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.

Στο τελευταίο τουρνουά που πήρε μέρος, αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο Νεϊμάρ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο 66.056 δολαρίων. Ο μοναδικός που τον κέρδισε ήταν o Ντομινίκας Μικολάιτις από τη Λιθουανία, ο οποίος κέρδισε 30.000 ευρώ περισσότερα.

 «Ψίχουλα» για τον Νεϊμάρ, ο οποίος, όπως έχουν αναφέρει και οι υπεύθυνοι του τουρνουά: «Δεν παίζει για τα λεφτά, αλλά για τη νίκη».