Είδηση σοκ από ματς της Super Leaguue 2. "Πάγωσαν" άπαντες στο ΔΑΚ Κοζάνης λίγο πριν την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την ΑΕΛ, όταν κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων, κατά την προθέρμανση των ομάδων.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κοζάνης με την ΑΕΛ για την έβδομης αγωνιστικής της Super League 2, ο προπονητής τερματοφυλάκων των “βυσσινί”, Παναγιώτης Νάσης, κατέρρευσε, πιθανότατα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο κ. Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική. Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “ kozanimedia” στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ, αλλά και χρήση απινιδωτή, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Στο ΔΑΚ Κοζάνης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο Προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ και παλαίμαχος τερματοφύλακας της Κοζάνης Παναγιώτης Νάσης υπέστη ανακοπή ...Αναστάτωση στην προθέρμανση της ομάδας της ΑΕΛ έχασε τις αισθήσεις του μέλος του τεχνικού team της ΑΕΛ ... δίνονται οι πρώτες βοήθειες από τους παραβρισκόμενους γιατρούς Έγκαιρη η επέμβαση του ιατρικού επιτελείου με κάρπα και απινίδωση επανέφερε στη ζωή τον προπονητή τερματοφυλάκων της Λάρισας Παναγιώτη Νάση ο οποίος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο για αναλυτικές εξετάσεις Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον Παναγιώτη

Δημοσιεύτηκε από Ματιές στα σπορ στις Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023

ΣΟΚ και πάλι στο ΔΑΚ Κοζάνης, αφού πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ έχει πάθει ανακοπή, με τους γιατρούς να κάνουν κάρπα... Θα μεταφερθεί εσπευσμένο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε από top-sport.gr στις Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023