Ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο μιας νέας υπόθεσης, η οποία ενδέχεται να αμαυρώσει την εικόνα του ακόμη περισσότερο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας του οικονομικού σκανδάλου που εμπλέκεται η αδερφή του και για την απόπειρα ληστείας στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, η οποία είναι και μητέρα στο τρίτο του παιδί.

Τώρα ο Νεϊμάρ έρχεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες από την οικιακή βοηθό του, η οποία τον καταγγέλλει για αδήλωτη εργασία.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», μια 35χρονη Βραζιλιάνα κατήγγειλε τον Νεϊμάρ στο εργατικό δικαστήριο διεκδικώντας το ποσό των 368.000.

Η 35χρονη στην καταγγελία της αναφέρει ότι ήταν η οικιακή βοηθός του άσου της Παρί από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022, με τον συμπατριώτη της να την υποχρεώνει να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς μάλιστα να την έχει δηλώσει στην επιθεώρηση εργασίας.

Στην καταγγελία της η οικιακή βοηθός διεκδικεί ποσό 368.000 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται ότι της οφείλονται αρκετοί μισθοί, αλλά φυσικά και αποζημίωση για τις υπερωρίες που έκανε, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Νεϊμάρ την υποχρέωσε να επιστρέψει στη δουλειά της μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της!

Η καταγγέλλουσα προσέφυγε στο δικαστήριο μετά τις αποτυχημένες προσπάθειές της να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του αθλητή, ενώ η επόμενη κίνησή της είναι να προσφύγει και στα ποινικά δικαστήρια, διεκδικώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.