Άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά ετοιμάζεται να ρίξει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, σύμφωνμα με «βροχή» δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία. Ο πολύπειρος Ίβηρας τεχνικός με θητεία σε δύσκολους πάγκους όπως αυτοί της Μπράγκα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπεσίκτας, εμφανίζεται από τους συμπατριώτες του ως βέβαιος διάδοχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με την "A Bola" βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2025. 

Την ίδια ώρα από την πειραϊκή ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν σε οριστικό διαζύγιο με τον Μαρτίνεθ με τον νέο τεχνικό διευθυντή Πέδρο Άλβες να έχει καταθέσει «θερμή» εισήγηση για τον 58χρονο προπονητή που το 2008 είχε πραγματοποιήσει ένα μικρό πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Το γεγονός, πάντως, ότι διαθέτει έστω και μικρή εμπειρία από τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρεται να έχει μετρήσει αρκετά ως κριτήριο της επιλογής του, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους. 

Όπως γίνεται αντιληπτό βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό και οι επόμενες ώρες ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας.