Το επονομαζόμενο πλέον «ντέρμπι του Χουάνκαρ» οδηγείται στο τελευταίο του κεφάλαιο με το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο να εκδίδει την τελική ετυμηγορία για την έκβασή του.

Μετά την κατάθεση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS σε βάρος της απόφασης των ελληνικών δικαιοδοτικών οργάνων για την τιμωρία του, ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να καταθέσει τη δική του παρέμβαση ζητώντας από τους δικαστές να παραμείνει αναλλοίωτη η «διπλή» ετυμηγορία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δικαίωσε τους «πράσινους» για τον τραυματισμό του Ισπανού αμυντικού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν τιμωρηθεί με μηδενισμό στον αγώνα (0-3), αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και ζητούν από το CAS την άρση της συγκεκριμένης τιμωρίας.  

Μέχρι τέλους Αλαφούζος και Παναθηναϊκός

Το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τους τρεις βαθμούς για το παιχνίδι που διακόπηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους νομικούς του συνεργάτες για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του «τριφυλλιού» και τη θωράκιση της νομικής του γραμμής.