"Λευκός καπνός" στην Κηφισιά, με την ομάδα να ανακοινώνει σήμερα και επίσημα την πρόσληψη του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς για την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας στην Super League

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Νίλσεν, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Ντέιβιντ Νίλσεν γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1976 στο Σκάγκεν της Δανίας και ως ποδοσφαιριστής διέγραψε σπουδαία καριέρα στη Δανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και τη Νορβηγία.

Μετά από την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του καριέρας, ξεκίνησε αυτή του προπονητή, με πρώτο στόχο τη Λεβ Χαμ της Νορβηγίας, στην οποία εργάστηκε ως βοηθός για έξι μήνες.  Από το 2011 εώς και το 2013 εργάστηκε τόσο ως βοηθός όσο κι ως πρώτος προπονητής στη Νεστ-Σόστρα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Στρομγκόντσετ. Εκεί εργάστηκε για μιάμιση σεζόν, πρώτα ως βοηθός και εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής.

Το 2015 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Δανία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίνγκμπι, την οποία καθοδήγησε για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου στην Β' Κατηγορία και την άνοδο στην Danish Superliga

Το σπουδαίο έργο που παρήγαγε στην Λίνγκμπι αποτέλεσε το διαβατήριο για τη μετακόμιση στην Άαρχους, από την οποία προσελήφθη στις 30 Οκτωβρίου 2017.

Στον ιστορικό σύλλογο της Δανίας έμεινε για πέντε χρόνια, οδηγώντας τον σε σπουδαίες πορείες στην Danish Superliga. Συγκεκριμένα το 2019/20 πανηγύρισε με την Άαρχους την κατάληψη της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιοδου, ενώ το 2020/21 έφτασε μέχρι την 4η θέση και εξασφάλισε την παρουσία στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες".