Επιστολή της UEFA προς τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης, δηλαδή τη Μακάμπι Χάιφα, την Μπάτσκα Τόπολα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντιστοίχως στο Europa League και την Ελσίνκι για τον ΠΑΟΚ στο Champions League ενημερώνει για την πιθανότητα να γίνουν τα παιχνίδια, που είναι προγραμματισμένα για Λεωφόρο, Καραϊσκάκη και Τούμπα, χωρίς κόσμο. 

Η νεότερη ενημέρωση θα αφορά πιθανότατα στα μέτρα που πρόκειται να ανακοίνωσει η κυβέρνηση με το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, τη Δευτέρα, 11 το πρωί. 

Στο δημοσίευμα του Bloomberg, ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντέδρασε με το συβιλλικό "Ντροπή". Επιπλέον, και η Μακάμπι Χάιφα υφίσταται ζημία, καθώς 800 φίλοι της ισραηλινής ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια. 



Η επιστολή της UEFA αναφέρει τα εξής: Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά.

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.