Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί, τελικά, το παιχνίδι βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη για την 8η αγωνιστική της Volley League. Παρ' ότι η απαγόρευση οπαδών είναι δίμηνη και αφορά μόνο στα παιχνίδια της Super League στο ποδόσφαιρο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε την απαγόρευση έκδοσης εισιτηρίων για το παιχνίδι, το οποίο θα γίνει χωρίς θεατές. 

Το δελτίο Τύπου 

Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015.