Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς επανέναρξη της Super league με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής καθώς οι διαιτητές φέρονται να αποφάσισαν τη λήξη της αποχής τους.

Οι πληροφορίες για το επικείμενο restart της Super League έρχονται την ημέρα που κυκλοφόρησε οι πληροφορία σύμφωνα με την οποία η UEFA απαίτησε από τους ξένους διαιτητές να απαντήσουν αρνητικά σε πρόσκληση από τη Super League,

Αργότερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι «δημοσιεύματα που αναφέρονται στη μη περαιτέρω έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα λόγω σχετικής απόφασης της UEFA, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση».

Επιστροφή στα γήπεδα της Super League λοιπόν αποφάσισαν οι διαιτητές κι αυτό έχει να κάνει με δύο σημαντικούς γι' αυτούς λόγους. Ο ένας είναι ο εκβιασμός της ΕΠΟ, η οποία είχε ενημερώσει ότι σε περίπτωση που διαιτητής δεν εμφανιστεί το γήπεδο αν γίνουν ορισμοί θα διαγραφεί από την UEFA.

Ο δεύτερος είναι η συνάντηση εκπροσώπων των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου που ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Κυρίως η συνάντηση με τον κ. Οικονόμου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση των διαιτητών. Μένει να δούμε αν και εφόσον θα έχουμε αγώνες της Κυριακή, καθώς όλα θα ξεκαθαρίσουν με τον επικείμενο ορισμό διαιτητών στα ματς της αγωνιστικής.