Με νίκη της Τότεναμ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο "City Ground", με σκορ 2-0, ανέβηκε η αυλαία για  τη 17η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Άντζε Ποστέκογλου έφτασε τους 33 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο που θα το καλύψει το Σάββατο, υποδεχόμενη την Κρίσταλ Πάλας, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Νότιγχαμ παρέμεινε στους 14 βαθμούς, πέντε πάνω από τη Λούτον, που είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Η Τότεναμ βρήκε το δρόμο της έχοντας για ηγέτη τον Κουλουσέφσκι, ο οποίος έδωσε την ασίστ σε καίριο σημείο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, στον Ρισάρλισον, ένα γέμισμα που βρήκε τον Βραζιλιάνο σε ετοιμότητα ώστε να πετύχει γκολ με το κεφάλι, προκειμένου να βάλει μπροστά στο σκορ τα "σπιρούνια", ενώ ο ίδιος απομάκρυνε τους Λονδρέζους του πεδίου του συγκροτήματος του Κούπερ στο 65', όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Τέρνερ στο build-up και μπήκε στην περιοχή για να κάνει το 2-0. Είχε προηγηθεί ένα ακυρωθέν, μέσω VAR, γκολ του Ελάνγκα στο 58'. Η Τότεναμ έμεινε με 10 παίκτες στο 71', όταν ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον VAR και μετέτρεψε την κίτρινη στον Μπισούμα, για μαρκάρισμα στον Γκέιτς, σε κόκκινη, αλλά δεν απειλήθηκε. 

Νότιγχαμ (Στ. Κούπερ): Τέρνερ, Μπόλι (67' Γουντ), Μουρίγιο, Ενιακατέ, Γουίλιαμς, Γέιτς, Μανγκαλά (83' Χάντσον Οντόι), Κουγιατέ (68' Ντανίλο), Τοφολό, Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ.
Τότεναμ (Άντζ. Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντέιβις, Ουντότζι, Σαρ, Μπισουμά, Τζόνσον (32' Σκιπ), Κουλουσέβσκι, Σον (88' Έμερσον), Ριτσάρλισον (72' Χέιμπιεργκ).