Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Χιούστον Ρόκετς με 128-119 με τους Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο να είναι οι κορυφαίοι για τα "Ελάφια". 

Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ έδωσαν τη νίκη στο Μιλγουόκι

Σ' ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των εξαιρετικών φέτος Χιούστον Ρόκετς, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στο NBA, φτάνοντας μάλιστα τις έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια στο "Fiserv Forum". Κορυφαίοι για τους νικήτες ήταν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο(26π. 17ρ.) και Ντάμιαν Λίλαρντ(39π. 11ασ.), ενώ για τους φιλοξενούμενους που προέρχονταν από πέντε σερί νίκες, πάλεψαν οι Βανβλίτ και Σενγκούν, αλλά δεν ήταν αρκετό.


Ξεπέρασε και στα ριμπάουντ τον Τζαμπάρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ιστορία των Μπακς στο NBA

Υπάρχει άραγε βραδιά που δεν κάνει ένα ρεκόρ ο Αντετοκούνμπο; Έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες στο NBA ο "Greek Freak" καθώς γι' άλλη μια βραδιά, βρήκε να σπάσει ένα ρεκόρ. Αυτή τη φορά με τα 17 ριμπάουντ που πήρε, ξεπέρασε τον Καρίμ Αμντούλ Τζάμπαρ στα περισσότερα ριμπάουντ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς φτάνοντας τα 17.165. Με την επίδοση του μπήκε σ' ένα κλειστό "κλάμπ" καθώς έγινε ο 4ος παίκτης που είναι σε μία ομάδα πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ αλλά και σε ασίστ στην ιστορία του συλλόγου. Εκεί "βρήκε" τους Μάικλ Τζόρνταν(Σικάγο Μπουλς), Λεμπρόν Τζέιμς(Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Κέβιν Γκαρνέτ( Μινεσότα Τίμπεργουλβς).


9/9 για τους Μπακς κάθε φορά που σκοράρει 30+ πόντους ο Λίλαρντ στο παιχνίδι

Από την άλλη πρώτος σκόρερ για την ομάδα των "Ελαφιών" ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος πέτυχε 39 πόντους μοιράζοντας και 11 ασίστ, όντας καταλυτικός για την επικράτηση της ομάδας του. Μάλιστα, κάθε φορά που ο "Dame Time" σκοράρει πάνω απο 30 πόντους φέτος για την ομάδα του Μιλγούοκι, οι Μπακς έχουν το εντυπωσιακό 9/9 δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι επιθετικά για την ομάδα του ο Λίλαρντ.