Η 14η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται με δύο σημαντικά παιχνίδια, καθώς η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ματς-παγίδα κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. 

Νίκη και κορυφή ψάχνει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Με πεσμένο ηθικό και απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα και να επικρατήσει του ανεβασμένου Παναιτωλικού για να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την ήττα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ένωση ταξίδεψε στο Αγρίνιο με αρκετές απουσίες καθώς εκτός των Αραούχο, Πόνσε, Πινέδα και Στάνκοβιτς που ήταν δεδομένα εκτός, δεν μπήκαν στην αποστολή και οι Άμραμπατ, Πισάρο και Κάλενς λόγω ενοχλήσεων με τον Γκατσίνοβιτς από την άλλη να επιστρέφει κανονικά. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός, είναι αρκετά βελτιωμένος με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο και θα προσπαθήσει να "κόψει" βαθμούς από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Με ψυχολογία και ντεμπούτο Καρβαλιάλ στη Super League θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός

Ματς-παγίδα έχει ο Ολυμπιακός ταξιδεύοντας στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανσερραϊκό λίγες μέρες μετά την πρόκριση του στα playoffs του Europa Conference League. Με ανεβασμένη ψυχολογία και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Super League, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν απουσίες στην άμυνα, μιας και εκτός είναι οι Πορόσο και Φρέιρε λόγω τραυματισμών και ο Ρέτσος που είναι τιμωρημένος με τους Μπιανκόν και Ντόι να είναι οι επικρατέστεροι να καλύψουν το κενό. Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για το Κύπελλο και θέλει να "βγάλει το λάδι" στους Πειραιώτες όπως έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο.